Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ

Lucide

A belga lámpagyár számára az a legfontosabb, hogy jó minőségű lámpákat készítsenek, és olyan egyedi darabok kerüljenek ki a gyárból, ami csak és kizárólag a Lucide cégre jellemző. Ennek érdekében folyamatos újításokat visznek véghez, ugyanakkor figyelik a vásárlók igényeit is. Elmondhatjuk a belga cégről, hogy az egyik leginnovatívabb lámpagyár, hisz minden új katalógusban a legmodernebb technikai megoldásokat ötvözik az egyedei kivitelezéssel.

Mottójuk, hogy a világítótest amellett, hogy szép, több funkciójú is kell legyen. Ezt leginkább úgy érik el, hogy sok esetben a lámpákat, csillárokat díszítőelemként is gyártják. A kanyargó vonalak, a színes, díszes égők mind a Lucide gyár egyedi vonásai. A belga cég egyedi darabjaival hamar belopta magát a fiatal vásárlók szívébe, ugyanakkor elmondható, hogy az idősebb korosztály is kezdi megkedvelni a néhol bohókásra sikerült darabokat. Leginkább olyan egyszerűen berendezett helyiségekbe ajánlja a gyártó a lámpáit, ahol igazán hangsúlyos, akár a helyiség dísze is lehet a szépen kivitelezett csillár. A szép kivitelezés és egyedi stílus mellé társul a magas minőség, valamint a takarékos fogyasztás is.  

Az oldal tetejére