Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ

Rejtett LED szalag az utánozhatatlan hangulatért

Rejtett LED szalag az utánozhatatlan hangulatért

Díszítés és funkció egyben!

Szinte fel sem tudnék sorolni olyan helyiségeket, amit ne dobna fel egy kis hangulatvilágítás.

 

A sokoldalúan használható LED szalagok a lakás több, különböző pontján megállja helyét. Extraként mozgásérzékelős és időzítővel ellátott verziókkal is bővíthetjük kívánságlistánkba foglaltakat. Könnyedén felszerelhető és elrejthető bútorokra, polcokra, álmennyezetekre, így indirekt módon dobhatjuk fel lakásunk világítását. Illesszük lépcső alá mozgásérzékelős változatát, hogy még inkább megkönnyíthesse a sötét fényben való közlekedést. Konyhaszekrény lábazatában is felettébb jól mutat, sőt, hasonló elhelyezést igényel, mintha alumínium profilba, vagy éppen díszkarton lécbe helyeznénk el. Nappaliban alkalmazva nem csak hangulatvilágítás szerepe van, de hihetetlenül jól kiemelhető vele egy tárgy a helyiségben. Például egy csodás antik könyvespolc, egy festmény, vagy egy szeretett családi fotó a falon.

Akár éjszakai fénynek is használhatjuk a gyerekszobába. A romantika kedvelőinek a hálószobába is ajánljuk, kiemelkedő szerepet tölthet be. A klasszikus álmennyezetbe építhető LED csíkon és a polcvilágításon túl az ágy különféle részeire is fektethetünk hangsúlyt a romantikus hangulat megteremtéséért. Az ágytámla mögé helyezett világítás most nagy kedvencünk, de a túlzott fényözön elkerülése érdekében, vagy csak ide helyezzük el a fényforrást, vagy csak az ágy alá.

 

Szuper hasznos funkció következik: távirányítóval vezérelhető fényforrás, mely időzítésre, színváltoztatásra és egyéb nagyszerű dolgokra képes. A LED szalagok élettartama akár 50.000 üzemóra is lehet, de a kevésbé erős modellek is bírnak már 25.000 üzemórát.

Fogyasztásuk igencsak kedvező, ezért bátran megállapíthatjuk róluk, hogy ezen fényforrások az energiatakarékos csoportba sorolhatóak.

 

 

Jellemzően benti használatra alkalmasak, de ha egy víz elől „elrejtett”, védett helyre helyezzük, akkor egy kerti partyt is fel tud dobni. Amennyiben biztosra akarunk menni, akkor pedig a kültéren is alkalmazható, IP védettséggel ellátott verzióját szerezzük be.

Nem csak LED szalaggal, de LED profillal is fantasztikus hangulatot varázsolhatunk, és a felhelyezése sem körülményesebb, mint a szalagé. Érdemes szakszerű tanácsot kérni vásárlás előtt, addig pedig nézzen körbe webshopunkba!

 

https://www.navalla.hu/

 

 

 

Az oldal tetejére