Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ

Fali lámpák előnyei

Fali lámpák előnyei

A fali lámpáknak számos olyan előnyük van, amire nem is gondolnánk.

 

Nézzük például az anyagiakat. Költséghatékony megoldást kínálnak, hiszen bárhova felszerelhetőek. Az állólámpákhoz képest jelentősen több fénnyel képesek a szobát elárasztani. A nagyobb fénysugár miatt elegendő kevesebb lámpával számolnunk a tervezéskor. Így nem csupán a darabszámmal, de fogyasztásban is jobban járunk.

Mivel több száz formájú és mintájú verziójuk található meg a boltokban és webshopokban, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálhatja a számára ideális fényforrást. A gyermekeknek különféle játékos megjelenésű lámpákkal próbálnak kedvezni a gyártók, míg a letisztult formatervek kedvelőinek egyedi megoldásokkal rukkolnak elő szezonról szezonra.

Beltéri és kültéri világítások is rendelkezésünkre állnak a fali lámpák kínálatában. Az IP védettségre minden esetben ügyelni kell, amennyiben fürdőszobai és/vagy kültéri világítótestre tesszük le a voksunkat.

 

 

Képek, szobrok, dekorációs elemek megvilágítására is kitűnően használhatóak, hiszen célzottan irányíthatóak a fénysugarak.

Üzemidejüket tekintve is abszolút a hosszú élettartamúak közé sorolhatóak, egyes LED lámpás modellek akár 50.000 üzemórán keresztül is képesek fényt szolgáltatni.

 

TERVEZÉS

A fali lámpák esetében is érdemes az izzókkal kezdeni a tervezést. Energiatakarékosság szempontjából mindenképpen a LED izzót javasoljuk. Nem csak pénzt takarít meg nekünk, de energiát is hosszabb üzemképességük miatt. Nincs szükség havonta cserélni az izzót, ahogyan a hagyományos világításnál már megszokhattuk.

 

 

A lámpa típusának kiválasztása a következő lépés, amivel érdemesebb foglalkozni. Nem csak hangulatunknak és ízlésünknek kell megfelelnie az adott lámpatestnek, de illeszkednie kell a szoba design elemeihez, stílusához.

Nem csak típust, de anyagot is választhatsz, melyik a legszimpatikusabb számodra. Válogass rattan, króm, kristály vagy műanyag fényforrások közül!

 

Hasznos tipp: Érdemes nagyobb márkák közül választani leendő fényforrásod, a megbízhatóságon túl a minőség sem elhanyagolható szempont, egy ismert brand jelentősen megkönnyítheti tervezésed. 

 

Az oldal tetejére